Úspěšný vstup gymnastů do jarního období

Úspěšný vstup do jarního období zaznamenali gymnasté a gymnastky naší školy. Nové pohybové skladby představily děti na Celostátní přehlídce ČOS v Praze a domů přivezly dva poháry a ocenění za koedukovanou skladbu druháků s názvem BARBIE A KEN a za výtvarné zpracování choreografie DRACI, se kterou vystoupily gymnastky od 3. do 7. tříd. Víkend v Praze jsme využili k návštěvě Neviditelné výstavy, Pražského hradu a Zrcadlového bludiště.

Tři sady stříbrných medailí pro družstva starších žákyň, starších žáků a mladších žáků z krajského finále ve sportovní gymnastice družstev ve Frýdku-Místku doplnila medailová ocenění jednotlivců Janka Strojného, Anety Beitelové a Filipa Endrycha.

Pozvání k vystoupení na Veletrhu hraček v Praze Letňanech přivedlo k víkendovému pobytu opět gymnastickou skupinu 30 dětí a jejich učitelů. Pro diváky jsme připravili 15 minut pohybových skladeb, sólových vystoupení a skoků na trampolíně, se kterými jsme čtyřikrát vystoupili na pódiu veletrhu. Naše představení vždy přilákalo spoustu diváků a my jsme ve volném čase k zábavě využili sportovní aktivity, hry a soutěže, které veletrh provázely.

Všem závodníků patří pochvala za vzornou reprezentaci.

Daniela Kurečková