Házej jako Bára

I v této nelehké době máme skvělé zprávy. Během měsíce září a října proběhla soutěž v hodu do dálky žáků narozených v roce 2012, 2013 pod záštitou baseballového klubu Sk hit Opava, Magistrátu města Opavy a České baseballové asociace. Tato akce probíhala za dodržení veškerých hygienických opatření na kmenových školách. Celkem se zúčastnilo 248 dětí ze sedmi základních škol okresu Opava.

Naši školu reprezentovalo 40 malých sportovců a dosáhli jsme skvělých sportovních výsledků. V celkovém pořadí škol jsme obsadili úžasné 3. místo. V individuálních kategoriích máme několik umístění na medailových stupních vítězů.

V kategorii chlapců ročníku 2013 se umístil na 3. místě Žiga Lion. V kategorii chlapců ročníku 2012 se umístil na 2. místě Kanovský Daniel. V kategorii děvčat ročníku 2012 se na skvělém 1. místě umístila hned tři děvčata Šínová Natálie, Dostálová Adéla a Nevřelová Eliška se stejnou délkou hodu.

Každý účastník soutěže obdržel drobné odměny. Ti nejlepší získali medaili, diplom, sladkosti a kupóny v hodnotě 1.500,- Kč.

Děti prvních a druhých tříd byly odměněny tento týden a děti třetích tříd budou odměněny po návratu do školních lavic.

Všem sportovcům děkuji za skvělé sportovní výkony a výhercům blahopřeji.

Vladislava Feilhauerová