Když MŮŽEME, POMŮŽEME

Připojili se k pomoci proti šíření epidemie koronaviru Covid-19.

Jelikož naše škola vlastní 3D tiskárnu, neváháme a již jsme spustili tisk komponent ochranných štítů. Koncem března jsme otestovali první prototypy a optimalizovali tisknutelné řešení.

Ve škole jsme natiskli již 30 kusů čelenek a skrze organizaci Lidé pro lidi (https://www.lideprolidi.cz/) jsme předali ochranné štíty do zdravotnických zařízení. Díky finančním příspěvkům zaměstnanců naší školy můžeme dokoupit náplně do tiskárny a pokračovat tak v pomoci NEMOCNICÍM, DOKTORŮM, HASIČŮM, POLICISTŮM, CHARITÁM a dalším lidem, kteří zajišťují bezpečný chod naší společnosti.

Děkujeme!

Pomoct můžeš i TY!

Skupina „LIDÉ PRO LIDI“ sdružuje lidi s 3D tiskárnami, vyrábí ochranné štíty a zprostředkovává distribuci těchto štítů potřebným. Štíty už zdarma dodala (a bude i dál dodávat) i do Slezské nemocnice v Opavě, s prosbou o štíty se na skupinu obracejí i hasiči, praktičtí lékaři, zubaři, policie a další. Podrobnosti jsou uvedeny na stránkách www.lideprolidi.cz, konkrétní příklady, kam štíty jdou, je možné dohledat i na facebooku https://www.facebook.com/lideprolidiMSK. Pokud by někdo z vás chtěl na tuto aktivitu finančně přispět, můžete využít transparentní účet komunity 333 333 348 / 2010. Vybrané peníze půjdou na nákup materiálu pro tisk (filamenty pro tisk, průhledný plast, gumky pro přichycení), pokud by se náhodou vybralo více, půjdou zbylé peníze do nemocnic.