Vyhráli jsme týmovou soutěž ve znalostech z ICT!

Ve středu 27. března 2024 proběhla finálová část soutěže Prezentace, kterou pořádala Střední škola průmyslová a umělecká pro žáky základních škol. Do finále postoupilo 13 soutěžících. Před zaplněnou aulou s mikrofonem v ruce předvedli své práce.

Ve finále jsme měli hned dva žáky naší školy. Patrik Vlček se nominoval se svou prezentací o klasické hudbě. Mykyta Martynienko představil své dvě autorské počítačové hry vytvořené v programu Scratch.

Skvěle a bez trémy zvládl svou prezentaci Mykyta a po hlasování divácké poroty zaslouženě obsadil vynikající třetí příčku!

Přestávky mezi prezentačními bloky vyplnila týmová soutěž zaměřená na znalosti z oblasti informačních technologií. Náš tým tvořili oba prezentující, tedy Patrik Vlček a Mykyta Martynienko, doplněni o Adama Burdíka a Sáru Toškovou. Našim čtyřem reprezentantům se podařilo dosáhnout nejvyššího součtu bodů při plnění úkolů obou soutěžních kvízů a odnesli si hodnotné ceny za skvělé 1. místo!

ZŠ Šrámkova Opava je nejlepší v soutěži ve znalostech z ICT!

Blahopřejeme a děkujeme za skvělou reprezentaci školy! Poděkování patří také paní učitelce Naděždě Lázničkové, která žáky na soutěž výborně připravila.