VODA PRO ŽIVOT

Projekt Voda pro život pohltil velkou část naší školy. Žáci a učitelé byli vtaženi do výtvarné, literární a sportovní soutěže spolu s mnoha účastníky z celé ČR. Výtvarně a literárně zpracovalo téma Voda pro život více než 900 dětí z 85 škol ze všech koutů naší republiky. Celá akce proběhla v rámci aktivit Trvale udržitelného rozvoje, s podporou Ministerstava životního prostředí https://www.tydenudrzitelnosti.cz/seznam-akci

 Do sportovní části se přihlásilo 25 sportovních kolektivů základních a středních škol a spolu se svými učiteli se jich setkalo v Opavě 345. Všichni sportovci společně nacvičili kromě svých soutěžních pohybových skladeb videoklip Voda má na hudbu Hradišťan v choreografii Mgr. Daniely Kurečkové.

Naše škola měla ve třech kategoriích zastoupení a odnáší si zlato a bronz za skladby DRACI a ROZTLESKÁVAČKY, stříbrné pásmo ve 4. kategorii vybojovali Barbie a Kenové, 5. místo patří Kouzelníkům. Gymnastky připravily také úvodní taneční vystoupení a v sólovém čísle mohli účastníci vidět Simonu Sajašovou. Do projektu se zapojili žáci i učitelé naší školy a vytvořili společně krásnou atmosféru, se spoustou dárků a ocenění. Všichni účastníci odjížděli domů spokojeni.